--> Заборона (НЕ) діє: у Ковель приїхав цирк із тваринами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заборона (НЕ) діє: у Ковель приїхав цирк із тваринами

0
-1
Заборона (НЕ) діє: у Ковель приїхав цирк із тваринами
У Ковель 26 вересня приїхав пересувний цирк з тваринами, попри те, що міська рада ще у липні ухвалила рішення про заборону. У місті розмістили афіші, ковельчанам роздають флаери та продають квитки на шоу.

Про це повідомили в спільноті "Kovel Animals" у фейсбуці.

Ковель, одне з перших міст України, де 25 липня цього року міська рада ухвалила рішення «Про заборону діяльності на території міста пересувних та інших мобільних цирків з тваринами». Втім, попри заборону, у четвер, 26 вересня у Ковель прибув цирк з тваринами, і активно готується до шоу.

"Цирк розташувався перед в’їздом у місто. Взяли дозвіл у міської влади, без якого його перебування на території міста не є правомірним. Органи самоврядування запевнили, що дозвіл не видавали. У телефонній розмові представники влади сказали: "Цирк розташувався на приватній території (у межах міста, де діє заборона). Якщо шоу будуть проведені, то буде скликана комісія, на якій щось вирішуватимуть, але не з цирком, а з власником земельної ділянки, на який проведуть дійство".

"Виходить, є рішення, є відповідні органи, що стежать за його виконанням, і попри це – цирк з тваринами у місті успішно продає квитки.

Питання, чому бездіє міська влада, депутатська комісія, та правоохоронні органи, адже відбувається грубе порушення. Чи можливо, є зацікавлені особи, інакше яким чином пояснити відсутність реакції з боку можновладців?", – висловлюють обурення активісти з
звертаючись до представників влади з проханням вирішити питання.

«Виконуйте свою роботу згідно чинного законодавства України», якщо є рішення, то стежте за його виконанням! Цирк з тваринами на території міста і те, що земля приватна, не знімає заборони.
Далі вирішувати вам, хочете шоу з тваринами, то будьте готові до шоу з плакатами, телебаченням, пресою, та звинуваченнями у корупційних діях", – йдеться у зверненні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні