Рятувальники розповіли, що трапилося у луцькому «Mojo Hall». ФОТО

0
2
Рятувальники розповіли, що трапилося у луцькому «Mojo Hall». ФОТО
У Луцьку рятувальники провели пожежно-тактичне навчання у розважально-оздоровчому комплексі.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

Нагадаємо, у четвер, 26 вересня, біля комплексу помітили кілька машин пожежників і газову службу.

Як розповіли рятувальники, у будівлі розважально-оздоровчого комплексу «MOJO HALL» в місті Луцьку провели пожежно-тактичне навчання з гасіння умовної пожежі.

Під час навчання співробітники ДСНС відпрацювали алгоритм дій з ліквідації імітованої пожежі, пошуку та порятунку умовних потерпілих, удосконалили порядок взаємодії з адміністрацією об'єкту з масовим перебуванням людей та службами екстреного реагування.

Зокрема під час навчань, за легендою яких виникла умовна пожежа в будівлі розважально-оздоровчого комплексу, рятувальники відпрацювали комплекс дій з проведення розвідки та пошуку умовних потерпілих, які перебували у зоні задимлення, та ліквідації умовного загоряння.

Підбиваючи підсумки навчань, учасники ретельно проаналізували усі етапи для максимально злагоджених дій на випадок реальної небезпеки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні