--> Що зміниться в Луцьку після перенесення Старого ринку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що зміниться в Луцьку після перенесення Старого ринку

3
7
Що зміниться в Луцьку після перенесення Старого ринку
У Луцькраді розповіли, що зміниться в місті після перенесення з історичної частини міста Центрального ринку.

Про це стало відомо у середу, 24 вересня, на сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, вранці, 25 вересня, тисячі підприємців та продавців ринків прийшли до приміщення міськради. Тут були підприємці Завокзального та Центрального ринків.

Через мітинг довго не розпочиналося засідання сесії міської ради. Ініціативна група в особі секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, першого заступника Григорія Недопада, заступника Костянтина Петрочука, депутатів Олександра Козлюка, Тараса Шляхтича, Сергія Були, Павла Данильчука вели перемовини із підприємцями в кабінеті №105.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відомо, що сказала влада підприємцям луцького ринку

Депутат Алла Надточій поцікавилася, що в економічному плані отримає Луцьк після перенесення ринку з вулиці Глушець. Директор департаменту економічної політики Борис Смаль зазначив, що економічна ситуація в обласному центрі Волині змінюватиметься в позитивному напрямку.

«Перш за все, почне повноцінно діяти підприємство «Луцькі ринки». Бо реально підприємство не може працювати на повну потужність через судові тяганини. На місці Старого ринку не може бути ринку взагалі, за винятком сувенірної продукції, кіосків», – розповів він.

Борис Смаль додав, що Луцьк нині – це туризм вихідного дня. Мовляв приїжджі до міста не лишаються тут більш, ніж на два дні. Втім, гостям Луцька не дуже подобається Старий ринок в історичній частині міста, де вони переважно й гуляють.

«Турист виходить від готелю «Україна», йде вулицею Лесі Українки, в замок Любарта, потім пройдеться по скверу, який буде замість Старого ринку, підійметься до проспекту Волі і знову до готелю «Україна». Переночувати, в неділю погуляти і поїхати додому», – додав Смаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рішили б спочатку мера вибрати, тоді і віришили би питання з тим ринком, дерибан міста повним ходом, покараних не найдемо, стидота
Відповісти
Ринку там не буде ,але торгівля буде...хм якісь подвійні стандарти!
Відповісти
Що робити людям ,в якіх робота на ринку єдина можливість прокормити сім'ю? Варіант , торгуйте в полі за містом , це знущання. В розкрученному підприємцями місці ,кінці з кінцями ледь зводять,. Залишається їхати за нашими заробітчанами ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні