--> У гідрокостюмі з пакунками цигарок: на Волині затримали контрабандистів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У гідрокостюмі з пакунками цигарок: на Волині затримали контрабандистів

0
5
У гідрокостюмі з пакунками цигарок: на Волині затримали контрабандистів
На Волині прикордонники завадили переміщенню через державний кордон контрабанди.

Оборудку зірвали у вівторок, 24 вересня, під час реалізації оперативної інформації військовослужбовці відділу «Римачі» Луцького загону, повідомили на сайті Держприкордонслужби.

Так, неподалік українсько-польського кордону співробітники Держприкордонслужби біля кордону затримали одного українця з чотирма пакунками цигарок. Під час пошукових заходів на березі річки Західний Буг затримано ще одного громадянина України у мокрому одязі, а поруч лежав гідрокостюм.

Чотири тисячі пачок виявлених тютюнових виробів передано співробітниками Національної поліції та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 ККУ.

Крім того, на затриманих осіб складено процесуальні документи за ст. 204-1 КУпАП за незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України та ст. 202 КУпАП через порушення прикордонного режиму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні