У Китаї сім'ям виділили субсидії на покупку свинини, яка подорожчала

1
3
У Китаї сім'ям виділили субсидії на покупку свинини, яка подорожчала
Влада Китаю виставила на аукціон 10 тис. тонн замороженої свинини.

Про це пише euromeatnews, передає УНН.

"М'ясо перебуває у державних резервах, і було імпортовано з США, Великої Британії, Данії, Німеччини, Франції та Чилі", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні Китай імпортує 25% світових обсягів м'яса у відчайдушній спробі контролювати кризу тваринного білка на внутрішньому ринку. Вона пов'язана зі зниженням виробництва продукту на тлі африканської чуми свиней (АЧС) у країні.

"За останні 12 місяців Китай втратив більш ніж 150 млн свиней, що становить 30% загального поголів'я Піднебесної і 15% світового поголів'я", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, через АЧС ціни на свинину у Китаї виросли на 50%, і для багатьох жителів країни продукт стає все менш доступним.

"Крім аукціону, сім'ї, які не можуть дозволити собі купувати свинину, отримали у цілому 452 млн доларів у вигляді субсидій від уряду", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, ціни на свинину в Україні також зростають. Серед причин АЧС, яка за останні 6 років вразила всі без винятку регіони країни.
Теги: м'ясо, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще розказують що китайська влада байдужа до свого народу,на відміну від нашої,яка тільки й шукає де б ще злупити з людей!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні