Смертельна аварія під столицею: зіткнулися 6 авто. ФОТО

0
1
Смертельна аварія під столицею: зіткнулися 6 авто. ФОТО
Під Києвом – масштабна аварія. Зіткнулися одразу шість автомобілів.

ДТП трапилася під ранок у вівторок, 24 вересня, на окружній Броварській дорозі, повідомляє пресслужба поліції Київської області.

"Сьогодні о 1 годині ночі, під с. Княжичі спричинилася пожежа торф’яників. Густий дим розповсюдився довкола населеного пункту, відтак правоохоронці закрили рух по окружній дорозі, оскільки видимість була не значна. Під ранок, коли видимість стала достатньою, рух було відновлено, однак в обох напрямках траси сталися аварії", – йдеться в повідомленні.

Так, у напрямку с. Княжичі фура в’їхала в легковик, водій якого загинув на місці від отриманих травм. А далі, зіштовхнулися ще чотири транспортних засоби, в одному з яких пасажира доставлено до лікарні.

Ще дві аварії з механічними ушкодженнями були в напрямку Києва, але минулося без постраждалих. Столична патрульна поліція обмежила рух та пустила транспортні засоби через місто Бровари.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні