Глава Нацполіції Сергій Князєв подав у відставку

0
1
Глава Нацполіції Сергій Князєв подав у відставку
Керівник Національної поліції Сергій Князєв заявив, що подає у відставку.

Про це він сказав під час пресконференції у вівторок, 24 версеня, пише "ТСН".

За його словами, він подав відповідну заяву міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

"Це справа мого життя, але я ухвалив рішення подати у відставку. Я щойно повернувся, передавши міністру внутрішніх справ заяву про звільнення мене з посади і сам для себе вважаю, що це мій крок, як голови поліції, це крок європейської держави. Цей час настав. Честь маю", - повідомив він.

Причин Князєв не назвав: "Я все сказав. За цей час у ЗМІ неодноразово з'являлись брудні історії, на які я не звертав уваги, тому що знав, що роблю свою роботу правильно, чесно і мені ніколи було про це довго думати. Голова Національної поліції - це не політична посада і поліція - це не політичний орган", - розповів він.

Нагадаємо, 23 вересня кілька активістів та нардеп повідомили, що колишню дружину очільника Нацполіції України Сергія Князєва Вікторію разом із двома українцями і громадянином Хорватії затримали на польському кордоні під час спроби провезти незадекларовані 650 тисяч євро. Після цього голова Нацполіції спростовував цю інформацію.

"Дезінформація. Сьогодні моє приватне життя стало топтемою для обговорення. Моя колишня дружина, мати наших трьох дітей, а також я особисто стали об’єктами інформаційної атаки. Засоби масової інформації миттєво поширили "новину" про перевезення нею мало не мішків із грошима. Це брехня, яка не має нічого спільного з реальністю", - написав Князєв у фейсбуці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні