--> Волинянин, який наполегливо пропонував патрульним хабаря, заплатить штраф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин, який наполегливо пропонував патрульним хабаря, заплатить штраф

0
-4
Волинянин, який наполегливо пропонував патрульним хабаря, заплатить штраф
Мешканець міста Ковель порушив правила дорожнього руху і намагався хабарем відкупитися у поліцейських. Чоловік настирливо пропонував патрульним гроші, не зважаючи на попередження про кримінальну відповідальність.

Про це повідомляє "Район. Ковель".

Патрульні поліцейські зупинили ковельчанина, керуючого автомобілем «Volkswagen Golf», за перетин суцільної лінії на вулиці Холмській у Ковелі. Під час оформлення документів про порушення правил дорожнього руху він почав пропонувати 200 гривень, аби ті йому "вибачили" порушення. Правоохоронці попередили водія, що за це передбачена уже кримінальна відповідальність. Однак той продовжував настирливо пропонувати поліцейським гроші.

Один з патрульних не витримав і зателефонував оперативному черговому Ковельського відділу поліції. Невдовзі на місце події прибули співробітники, які задокументували «пропозиції неправомірної вигоди».

Слідче відділення відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 КК України, санкція якої передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Під час досудового розслідування між прокурором Олександром Омельчуком та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Петро Бойчук затвердив дану угоду та призначив ковельчанину мінімальний штраф, що становить 8500 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні