На Ковельщині побудуть амбулаторію за 9 мільйонів

0
3
На Ковельщині побудуть амбулаторію за 9 мільйонів
На будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Тойкут Ковельського району планують витратити до 9,03 мільйона гривень.

Виконавця робіт визначать у результаті відкритих торгів. Замовником став департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА, пише ІА Волинські новини.

Тендерні пропозиції приймають до 6 жовтня, розпочнуть аукціон 7 жовтня. Строк виконання робіт – до кінця 2020 року.

Технічне завдання передбачає виконання земляних робіт, облаштування фундаментів, мурування стін з керамічної цегли, мурування перегородок, укладання панелей перекриття, монтаж сходів, облаштування покрівлі, встановлення, вікон, вітражів та дверей, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, виконання сантехнічних робіт, встановлення силового електрообладнання, пожежної сигналізації, технологічного обладнання, виконання електромонтажних робіт, огородження, озеленення території тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні