--> У Києві затримали чоловіка, який двічі повідомляв про замінування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві затримали чоловіка, який двічі повідомляв про замінування

0
1
У Києві затримали чоловіка, який двічі повідомляв про замінування
У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який протягом місяця вдруге повідомив про "замінування".

Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУ НП у Києві.

Так, нещодавно Голосіївське управління поліції повідомили, що на вулиці Васильківській припаркований замінований автомобіль, який скоро вибухне.

На місце події виїхали спеціалісти вибухотехнічної служби, слідчо-оперативна група, кінологи та пожежники. Співробітники профільних служб перевірили машину та не виявили там вибухонебезпечних речовин чи предметів.

Поліцейські встановили, що дзвінок до поліції надійшов із номера телефону, який на початку вересня цього року фігурував в аналогічному злочині. Того разу зловмисник "мінував" станцію метро "Почайна", за що вже перебував під домашнім арештом.

"За попередній злочин суд обрав киянину запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідчо-оперативна група спільно з нарядом патрульної поліції прибула за місцем проживання 56-річного чоловіка – і його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", - розповів начальник відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Сергій Митич.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні