Облаштовані тротуари та тактильна плитка: у місті на Волині ремонтують вулицю

0
-1
Облаштовані тротуари та тактильна плитка: у місті на Волині ремонтують вулицю
У місті Рожище завершують ремонт дороги на вулиці Героїв УПА.

За результатами тендеру переможцем, який проводив роботи з укладання асфальту, було визнано ПП «Ространс». Про це повідомляє Рожищенська міська рада.

Нині на вулиці Героїв УПА повністю облаштовані дорожній одяг з асфальтобетонної суміші товщиною 5 см, площа якого становить 2074 кв. м, тротуари по обидві сторони дороги та нанесена розмітка.

Виконавці робіт завершують вкладання тактильної плитки біля пішохідних переходів, згідно вимог ДБН. Така плитка має убезпечити незрячу людину від небезпеки отримання травми, а також допомогти людям з поганим зором самостійно зрозуміти, куди їм йти далі, всього лише ступивши на рельєфну поверхню. Найближчим часом там встановлять нові дорожні знаки.

«Я народився та виріс у цьому районі міста, який у нас називають «Ковбаснею». Чесно, тут ніколи не було такої дороги. Ще й з облаштованими тротуарами та тактильною плиткою. Я, мабуть, не помилюся, якщо скажу, що ця вулиця є нині найкращою з усіх, які є в Рожищі. Така собі маленька Європа у місті. І це не може не радувати нас, мешканців», - каже водій Юрій.

Незабаром дорога буде повністю здана в експлуатацію.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні