Вдарить мороз і йтимуть дощі: яку прогнозують погоду в Україні

0
0
Вдарить мороз і йтимуть дощі: яку прогнозують погоду в Україні
В Україні після приходу перших заморозків на грунті найближчими днями трохи розпогодиться, однак через кілька днів всю країну накриють дощі.

Про це повідомляє Сьогодні.

У неділю, 22 вересня, в західних областях буде сухо і сонячно, вдень до +20 градусів, нічна температура підніметься до +6 ... + 8 градусів. У Центрі та Півдні також трохи потеплішає, а в Чернігівській, Сумській, Харківський, Луганській і Донецькій областях пройдуть дощі.

У понеділок, 23 вересня, по всій країні буде сонячно, без опадів і досить тепло. На Заході буде до +21 градуса, на Півдні – до +22 градусів. У Центрі і на Сході очікується вдень до +15 градусів.

У вівторок, 24 вересня, на Правобережжі переважатиме сонце і тепло, а ось у лівобережних областях очікуються опади. За даними синоптиків, денна температура повітря на Заході буде до +21 градуса, нічна підніметься до +5 ... +8 градусів. У Центрі буде +13 ... +17 градусів, на Півдні збережеться 22-градусне тепло. При цьому на Сході, Дніпропетровській, Харківській та Полтавській областях буде дощ. Крім того, в Луганській області нічна температура опуститься до -1 ... +1 градуса, а вдень буде +13 ... +15 градусів. До +1 ... +3 опуститься і нічна температура в Харківській області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні