Дизайнер з Луцька розробив логотип для Львівського книжкового форуму

0
-7
Дизайнер з Луцька розробив логотип для Львівського книжкового форуму
Лучанин Кирило Ткачов, відомий шрифтовий дизайнер, долучився до розробки логотипу для 26-го книжкового форуму у Львові, який стартував 18 вересня.

Про це повідомляє "Бізнес. Район".

Дизайнер вже не вперше співпрацює з Element Agency. Раніше вони спільно працювали над айдентикою Міністерства культури України.

Для книжкового форуму дизайнер вперше розробляв логотип.

«Цього разу, моїм завданням було створення логотипу та консультації по типографії, тобто роботі з текстом (включаючи підбір фірмових шрифтів). Логотип, який обрали в результаті, має відкриті форми, чітку лаконічну форму, м'які гнучкі елементи. Особливістю можна назвати зворотній контраст літер. В результаті простір в середині округлих літер мають приплюснуті форми, які нагадують очі», – розповів Кирило Ткачов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні