--> У Волинській ОДА погодили приєднання Прилуцького до Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Волинській ОДА погодили приєднання Прилуцького до Луцька

0
2
У Волинській ОДА погодили приєднання Прилуцького до Луцька
У Волинській облдержадміністрації визнали законним приєднання сіл Прилуцьке, Дачне, Жабка та Сапогове до Луцька.

Про затвердження висновку Волинської обласної державної адміністрації щодо відповідності Конституції та законам України проєктів рішень щодо добровільного об’єднання територіальних громад йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови ОДА від 19 вересня, пише ІА Волинські новини.

В облдержадміністрації розглянули проєкти рішень «Про добровільне приєднання територіальної громади до територіальної громади міста обласного значення» щодо добровільного приєднання територіальної громади сіл Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове Прилуцької сільської ради Ківерцівського району до територіальної громади міста обласного значення Луцька, подані до облдержадміністрації листом Луцької міської ради від 6 вересня.

Йшлося про рішення Луцької міської ради від 5 вересня «Про схвалення проєкту рішення Луцької міської ради «Про добровільне приєднання територіальної громади до територіальної громади міста обласного значення Луцька» та рішення Прилуцької сільської ради Ківерцівського району від 6 вересня «Про схвалення проєкту рішення Прилуцької сільської ради «Про добровільне приєднання територіальної громади до територіальної громади міста обласного значення Луцька».

За результатами розгляду встановили, що проєкти рішень Луцької міської ради та Прилуцької сільської ради Ківерцівського району «Про добровільне приєднання територіальної громади до територіальної громади міста обласного значення» відповідають вимогам Конституції, законам України та Перспективному плану формування територій громад Волинської області, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, 5 вересня депутати Луцької міськради ухвалили проєкт рішення про добровільне приєднання територіальної громади Прилуцької сільської ради до Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні