У Росії затримали шамана, який ішов виганяти Путіна з Кремля

1
0
У Росії затримали шамана, який ішов виганяти Путіна з Кремля
У Бурятії повідомили про затримання поліцією Олександра Габишева - жителя Якутії, відомого як "шаман, що йде виганяти Путіна".

Про це написали місцеві ЗМІ і прихильники Габишева, пише ВВС Україна.

"Приїхали два автобуси з поліцією, скрутили і завантажили разом з візком і відвезли у напрямку Улан-Уде (столиці Бурятії. - Ред.)", - повідомив один з людей, який супроводжував шамана, порталу Znak.com.

Ще один очевидець затримання, письменник Віктор Єгоров, розповів "Московському комсомольцю", що Габишева відвезли з табору на узбіччі дороги невідомі люди.

У відповідь на запит BBC в МВС Бурятії, не уточнюючи прізвище людини, повідомили наступне: "19 вересня на 202-му кілометрі федеральної траси М-53 "Байкал" співробітниками поліції за дорученням слідчого затриманий чоловік 1958 року народження, який перебуває в розшуку за скоєння злочину на території Республіки Саха (Якутія)".

У повідомленні уточнюється, що затриманого планується "найближчим авіарейсом доставити з Улан-Уде до Якутська для проведення слідчих дій". Водночас чоловіка на ім'я Олександр Габишев немає в офіційній базі людей, яких розшукує поліція в Якутії.

Олександр Габишев почав свій похід проти Путіна в березні цього року і пройшов вже близько 2800 кілометрів. 10 вересня в Улан-Уде відбулися зіткнення між силовиками і учасниками народної ради, яка почалася після затримання двох прихильників Габишева.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ех,не дійшов.Може він повпливав би на карлика.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні