--> У Луцьку продадуть комплекс «Круча», аби профінансувати інші об'єкти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку продадуть комплекс «Круча», аби профінансувати інші об'єкти

1
2
У Луцьку продадуть комплекс «Круча», аби профінансувати інші об'єкти
За отримані від продажу через аукціон колишнього готелю «Кручі» кошти пропонують фінансувати інші об’єкти обласної комунальної власності у Луцьку.

Об’єкт, який нині перебуває у занедбаному стані та не використовується роками, оглянули в Луцьку під час дня депутата обласної ради 18 вересня, пише ІА Волинські новини.

До комплексу «Будинок приїжджих «Круча», що на вулиці Дубнівській 26, входить двоповерхове приміщення з цокольним поверхом, загальною площею – 846 метрів квадратних та будівля прохідної, загальною площею 6,4 метра квадратного. Залишкова вартість становить 147,657 тисячі гривень.

Площа земельної ділянки, на якій розміщені приміщення та будівля прохідної, - 0,95 гектара.

Комплекс «Будинок приїжджих «Круча» збудований на замовлення Волинського облвиконкому у 1980 році та був переданий на баланс міського об’єднання готельного господарства.

До 1991 року використовувався обкомом партії, як будинок для прийому зарубіжних делегацій. Тривалий час приміщення перебували на балансі комунального підприємства «Луцькводоканал», як приміщення оздоровчого комплексу, і входили до статутного фонду підприємства.

Відповідно до рішення обласної ради від 04.11.2011 № 7/32 приміщення вирішили прийняти з балансу комунального підприємства «Луцькводоканал» на баланс Волинського обласного центру здоров’я. З 2 листопада 2015 року за актом приймання-передавання їх передали з балансу Волинського обласного центру здоров’я на баланс Луцького базового медичного коледжу (розпорядження голови обласної ради від 12.10.2015 № 276-р).

Наразі приміщення перебувають на балансі комунального підприємства «Волиньприродресурс» Волинської облради. Згідно з розпорядженням голови обласної ради від 16.05.2017 № 160 та відповідно до акту приймання-передавання від 01.06.2017 приміщення та будівлю прохідної у Луцьку на вулиці Дубнівській, 26а безоплатно передали з балансу Луцького базового медичного коледжу на баланс комунального підприємства «Волиньприродресурс».

Будівля та система інженерного обладнання будівлі перебувають в аварійному стані, потребують реконструкції та капітального ремонту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Столяр красавчик))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні