--> У Польщі затримали українця, якого підозрюють у незаконному ввезенні мігрантів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі затримали українця, якого підозрюють у незаконному ввезенні мігрантів

0
8
У Польщі затримали українця, якого підозрюють у незаконному ввезенні мігрантів
Співробітники Прикордонної служби Польщі з Медики затримали 34-річного українця, на якого французька влада видала європейський ордер на арешт.

Чоловіка підозрюють у нелегальному перевезенні іммігрантів з Франції до Великої Британії, повідомляє Європейська правда.

Про це заявила прессекретар Бескидського відділу Прикордонної служби Ельжбєта Пікор, повідомляє "Європейська правда", посилаючись на "Польське радіо".

Чоловіка затримали в ніч на 18 вересня під час перевірки пасажирів автобуса, який їхав із Польщі через прикордонний перехід у Медиці (Підкарпатське воєводство).

Українця підозрюють в участі у злочинній групі, яка перевозила іммігрантів з Франції до Великої Британії на човні, використовуючи Ла-Манш. Інтерпол шукав підозрюваного в десятках країн світу.

Чоловік перебував у Польщі легально і повертався до свого рідного міста в Україні. "Коли його затримали прикордонники, він був абсолютно здивований і не очікував такого перебігу подій", - сказала вона.

З початку 2019 року підкарпатські прикордонники вже затримали понад 250 осіб, розшукуваних польською владою та правоохоронними органами інших європейських країн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні