--> Покарають лучан, які без дозволу копали вигрібні ями біля будинків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Покарають лучан, які без дозволу копали вигрібні ями біля будинків

0
-6
Покарають лучан, які без дозволу копали вигрібні ями біля будинків
Несанкціоноване проведення земляних робіт на вулицях Черчицька,109-а та Березова, 9, виявили інспектори департаменту муніципальної варти в ході реагування на звернення громадян, що надійшли на гарячу лінію відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти.

Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцької міськради.

Виїхавши на місце, інспектори встановили, що на території загального користування (прилеглі території до приватних будинків) виконувались земляні роботи без відповідних дозвільних документів (ордерів) по облаштуванню локальних очисних споруд (септиків).

За цими фактами, на порушників склали адміністративні протоколи відповідно до ст.152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.9 (проведення земляних робіт без ордера) та п.п. 2.5.5.1.3 (складування землі) Правил благоустрою міста Луцька. Крім того, вищевказаним особам були видані приписи на отримання дозвільних документів.

Лучанам нагадують, що у відповідності до Правил благоустрою міста Луцька, для проведення будь яких земляних робіт на території міста необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради для отримання безкоштовного ордеру.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні