--> За корупційні правопорушення покарали двох луцьких чиновниць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За корупційні правопорушення покарали двох луцьких чиновниць

0
2
За корупційні правопорушення покарали двох луцьких чиновниць
Луцький міськрайонний суд Волинської області за участі прокурорів Луцької місцевої прокуратури притягнув до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, посадовиць Луцької об’єднаної державної податкової інспекції та Луцької районної державної адміністрації.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Податківиця, всупереч вимогам ч.2 ст. 52 Закону України "Про запобігання корупції", не повідомила про суттєві зміни в майновому стані, продавши нерухоме майно, вартість якого перевищувала 50 прожиткових мінімумів доходів громадян для працездатних осіб.

Чиновниця РДА, звільнена у березні 2018 року з посади, всупереч вимогам ст. 45 Закону України "Про запобігання корупції", несвоєчасно без поважних причин подала декларацію особи, яка припинила діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.

Суд визнав обох посадовиць винними вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, та призначив покарання податківці - у виді штрафу в розмірі 1700 грн., а експрацівниці РДА – у виді штрафу в розмірі 850 грн. Окрім того, кожній із них доведеться сплатити судовий збір у сумі понад 380 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні