--> У місті на Волині найуспішнішому вчителю дадуть 20 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині найуспішнішому вчителю дадуть 20 тисяч

1
5
У місті на Волині найуспішнішому вчителю дадуть 20 тисяч
Напередодні Дня вчителя уже втретє у Ковелі відбудеться конкурс “Успішний педагог”. Нагороду вручають за внесок у професію. У цьому році переможці отримають премію міської ради у сумі 20 тисяч гривень кожний.

Як інформують на сайті Ковельської міськради, кандидатури визначали адміністрації закладів, методичні об’єднання педагогів, батьківська громадськість. Також було право на самовисування. Усі бажаючі представляли свої досягнення у вигляді мультимедійної презентації на розгляд педагогічної ради, яка шляхом таємного голосування визначала, хто стане претендентом від школи на премію міської ради «Успішний педагог».

А далі працювала експертна комісія, яку очолює заступник міського голови Ігор Прокопів. До її складу входять депутати Ковельської міської ради, ветерани педагогічної праці, представники управління освіти.

Основою роботи комісії є Положення, де зазначені критерії оцінювання професійних компетентностей претендентів, яких цьогоріч було 13. З них - 7 представників загальної середньої освіти, 4 - дошкільної та 2 - позашкільної.

Всі вони найперше передали презентаційні матеріали про свої досягнення на засіданні комісії. Деякі кандидати дистанційно, за свої творчі доробки і письмові розповіді про власні здобутки, набрали надзвичайно високі бали, переконали у своїй професійній майстерності і були звільнені від традиційної співбесіди, адже комісія їх уже визнала переможцями.

Всі, хто долучається до творчих змагань, відомі в місті педагоги, які користуються визнанням та авторитетом в освітянській спільноті та серед учнівської і батьківської громадськості. Вони мають власні цікаві напрацювання, а їх учні демонструють яскраві досягнення.

“Успішні педагоги-2019” свої нагороди отримають під час урочистостей з нагоди Дня вчителя. Тоді й будуть відомі імена переможців. Втім, відомо, що вчителям загальної середньої освіти вручать 5 премій, представникам дошкільної освіти - 4, позашкільної - 1.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох, треба ж таке, а чого не 4 тис. доларів?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні