--> У Луцьку шукають перевізників на два маршрути | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку шукають перевізників на два маршрути

0
3
У Луцьку шукають перевізників на два маршрути
У Луцьку оголосять конкурс на перевезення пасажирів автобусними маршрутами №22 та №23.

Про це стало відомо в середу, 18 вересня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Я розповів начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов розповів, що є необхідність провести конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №22 та №23.

«Справа в тому, що у перевізника на 22-му маршруті закінчується термін дії договору. Щодо маршруту №23 – у липні та травні ми вже оголошували конкурс, але охочих взяти цей маршрут не було. Зараз є потреба винести повторно», – розповів Степанов.

Члени виконавчого комітету поцікавилися, чи є потреба оголошувати конкурс на маршрут №22, мовляв термін дії договору закінчується аж в грудні.

Тим паче, що незабаром в Луцьку планують ввести електронний квиток і краще було б провести конкурс після цієї процедури.

Володимир Степанов пояснив, що згідно нормативних документів, перевізник має бути визначений не пізніше, ніж за три місяці до закінчення терміну дії договору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні