--> Сусід розповів про щоденні виклики «швидкої» до Заворотнюк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сусід розповів про щоденні виклики «швидкої» до Заворотнюк

0
-7
Сусід розповів про щоденні виклики «швидкої» до Заворотнюк
39-річний Олексій Ягудін не тільки дружить з Анастасією Заворотнюк і Петром Чернишовим, але і є їхнім сусідом.

Фігурист розповів, що останнім часом зіркова сім'я перестала виходити на зв'язок. Спортсмен став турбуватися про стан актриси, адже в пресі вже який день говорять про її важку недугу.

"Я писав Петру Чернишову, її чоловікові. Він не відповів. І навіть повідомлення не прочитані, це можна побачити", — ділився Ягудін в ефірі програми "Пусть говорят", передає "СтарХіт".

Олексій також зазначив, що сам підозрює про всю серйозність ситуації. Адже перші ознаки з'явилися ще кілька місяців тому. Під час прогулянок з дітьми фігурист став частіше помічати медичних працівників біля будинку актриси.

"Що стосується Насті, то ми живемо в одному селищі вже багато років. Оскільки ми гастролюємо в Криму, Ялті влітку, то ми рідко буваємо в Москві. Але влітку бачив карету швидкої допомоги, яка чергувала практично кожен день біля її дому", — згадував спортсмен.

Раніше ЗМІ повідомили, що в Анастасії Заворотнюк діагностований рак мозку - четвертий ступінь. Зараз нібито вона перебуває в реанімації однієї з клінік Москви у вкрай тяжкому стані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні