Дороги до лікарні на Волині відремонтують за 5 мільйонів

0
4
Дороги до лікарні на Волині відремонтують за 5 мільйонів
Планують капітальний ремонт під'їзних доріг до Маневицької центральної районної лікарні, що на вулиці Незалежності, 3 у Маневичах.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт комунальне підприємство уже оголосило. Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 вересня, а аукціон має розпочатися 1 жовтня, пише ІА "Волинські новини".

Очікувана вартість капітального ремонту становить 4,905 мільйона гривень. Джерело фінансування – субвенція з держбюджету на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури.

За ці кошти заплановано здійснити підготовчі роботи, розробку ґрунту, улаштування нового дорожнього одягу, облаштування тротуарів, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, улаштування зливової каналізації.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору.

Всі роботи мають завершити до 30 листопада 2020 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні