Як луцькі школярі гасили пожежу

0
6
Як луцькі школярі гасили пожежу
У Луцьку, 13 вересня, рятувальники на території частини спеціальної пожежної техніки управління ДСНС України у Волинській області (25-а державна пожежно-рятувальна частина), що на вулиці Грибоєдова, провели урок безпеки для учнів 2 класу «Луцького НВК ЗОШ І-ІІ ст. №7 - природничий ліцей».

Заступник начальника частини спеціальної пожежної техніки управління ДСНС області капітан служби цивільного захисту Сергій Січко разом із колегами продемонстрували школярам потужності спецтехніки.

Рятувальники нагадали дітям основні правила безпеки, зокрема, поводження з відкритим вогнем, користування побутовими приладами, табу на дитячі пустощі. Своєю чергою діти ставили багато питань, що стосувалися життєдіяльності пожежної служби. Тож вогнеборці ознайомили школярів із своєю роботою: всі приміряли бойовий одяг, захисні костюми, випробували приладдя.

Окрім цього, рятівники дозволили ліквідувати умовну пожежу, подавши у пожежний рукав справжню воду на її гасіння. Це викликало неабияку радість та щире захоплення дітей!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні