Лучан нагородили за спортивні досягнення

0
0
Лучан нагородили за спортивні досягнення
У Палаці учнівської молоді міста Луцька відбулись урочистості з нагоди Дня спорту та фізичної культури.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради

Привітали спортсменів заступник міського голови Костянтин Петрочук та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у Луцьку, пропаганду здорового способу життя, високі показники зі спорту вищих досягнень, а також з нагоди професійного свята, спортсменів, тренерів, депутатів та усіх хто бере активну участь у розвитку спорту у нашому місті нагородили почесними грамотами від Луцького міського голови та відзнаками Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Також за підсумками спортивних результатів грошовими винагородами були нагороджені видатні Луцькі спортсмени та їх тренери.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні