--> На Волині одружилося 549 пар в рамках проєкту «Шлюб за добу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині одружилося 549 пар в рамках проєкту «Шлюб за добу»

0
6
На Волині одружилося 549 пар в рамках проєкту «Шлюб за добу»
З початку року 549 пар волинян одружилися у рамках проєкту "Шлюб за добу".

Про це пише газета Волинь Нова.

Два роки в області діє проєкт, завдяки якому молодята можуть зареєструвати шлюб через 24 години після подачі всіх документів.

Послуга від Міністерства юстиції дає можливість узаконити одруження швидко та зручно, а тому стає все більш популярнішою серед волинян.

Проєкт «Шлюб за добу» дозволяє закоханим одружитися уже через 24 години після подачі усіх необхідних документів.

Нагадуємо, для того, щоб скористатися даним сервісом майбутнім нареченим необхідно зробити кілька простих кроків. Звернутись до організатора державної реєстрації шлюбу, відомості про якого розміщені територіальним органом юстиції на офіційному сайті. Обрати дату та час для проведення державної реєстрації. Укласти цивільно-правовий договір про надання послуги, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції Волині.

Проєкт «Шлюб за добу» дозволяє закоханим одружитися уже через 24 години після подачі усіх необхідних документів. З початку 2019 року уже 549 пар волинян одружилися у рамках цього проєкту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні