У Ковелі дитяча поліклініка працюватиме на новому місці

0
-2
У Ковелі дитяча поліклініка працюватиме на новому місці
11 вересня у Ковелі в приміщенні пологового будинку відкрили перший поверх нової дитячої поліклініки. Реконструкцію приміщення здійснено за кошти Світового банку. Про це повідомили на сайті Ковельської міськради.

Міський голова Олег Кіндер привітав колектив з успіхом. Він пригадав, що спочатку були дещо інші плани, зокрема планували провести капітальний ремонт нинішнього поліклініки на вулиці Олени Пчілки,19. Однак спеціалісти, які обстежили об’єкт, зазначили, що він перебуває в аварійному стані і жодних надбудов, зокрема кардинальних перетворень не витримає. Тоді і виникла думка задіяти площі пологового будинку. Цю ініціативу підтримало і керівництво МТМО.

Завідувач дитячої поліклініки Леся Гончарова розповіла, що на першому поверсі працюватиме чотири лікарі-спеціалісти, реєстратура та лабораторії, подбали про сучасну санітарну кімнату, облаштували окремий вхід для пацієнтів, які матимуть підозру на інфекційні захворювання.

"Ми вклали сюди свої серце і душу. Дуже старались, аби діткам, їх батькам було комфортно у нас, затишно, щоб вони почувались, наче вдома. Аби малеча не нудьгувала, подбаємо про ігровий куточок. А для настрою стіни уже ми прикрасили яскравими малюнками, також розвісили роботи юних ковельських художників" - ділиться зробленим головний лікар.

Поруч з поліклінікою розпочинає працювати бригада будівельників. Вони займуться облаштуванням нових паркувальних місць.

"Тут буде центр материнства і дитинства. В одному приміщенні працюватимуть: амбулаторія педіатрична, дитяче відділення, дитяча поліклініка, пологовий будинок, стаціонарне відділення. Подбаємо і про благоустрій території, неодмінно встановимо ігоровий майданчик для дітвори, - розповів про найближчу перспективу головний лікар МТМО Олег Самчук.

Впродовж найближчих місяців завершать ремонт і другого поверху. Тоді дитяча поліклініка остаточно змінить своє місце прописки у Ковелі.

Поки пацієнтів будуть паралельно приймати за двома адресами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні