Тренер з карате примушував до сексу 16-річну ученицю

0
9
Тренер з карате примушував до сексу 16-річну ученицю
У Дніпрі 48-річний тренер з карате примушував до статевих стосунків свою 16-річну ученицю.

Про це повідомляють «Вісті».

«Відомо, що мама розбещуваної дівчинки звернулася до відділення поліції у вівторок, 10 вересня. Вона написала заяву, в якій вказала, що її дочка спала з дорослим чоловіком», – ідеться в повідомленні.

Зі слів заявниці, її 16-річна дочка відвідувала секцію карате. Протягом декількох місяців дівчинка старанно тренувалася і навіть брала участь у змаганнях. Тим часом тренер примушував її до статевих стосунків.

Цю інформацію підтвердила прес-секретар Нацполіціі Анна Старчевська.

«За цим фактом ведеться досудове розслідування за частиною 1 статті 155 «Статеві зносини з особою, що не досягла статевої зрілості», – сказала вона.

Вказана стаття передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років. Таке покарання загрожує і 48-річному чоловікові, якщо його вину доведуть у суді.

Чи винен чоловік та інші подробиці цього інциденту, належить з’ясувати правоохоронцям. Однак батькам варто бути уважнішими: помітивши зміни в поведінці дитини, обов’язково варто розібратися, в чому причина. Якщо ж дитина безпосередньо говорить про насильство або спроби примусити її до дій сексуального характеру – негайно звертайтеся в поліцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні