На Волині у відділі поліції служить пес, який шукав в зоні АТО зброю і вибухівку

0
0
На Волині у відділі поліції служить пес, який шукав в зоні АТО зброю і вибухівку
Новий чотирилапий помічник Джек з’явився у поліції Нововолинська. Службовий пес вже місяць допомагає нововолинскьким правоохоронцям. Джек натренований на виявлення зброї, боєприпасів та вибухівки.

Про це повідомляє "Буг".

Чотирилапому працівники поліції обаштували на території штрафмайданчика вольєр з дерев’яною будкою. Часто беруть нового помічника на виклики. Собака обожнює їздити в службовій машині.

“Джека ми взяли у кінологічному центрі для охорони штрафмайданчика та проведення обшуків. Під час тренування службовий собака успішно знаходив бойову зброю та боєприпаси” – розповів начальник міського відділення поліції Сергій Галащук.

До служби в нововолинській поліції Джек допомагав військовим у зоні АТО. Він виявляв зброю та вибухівку на блокпостах.

Працівники поліції з радістю доглядають за новим помічником, проводять з ним вечірні пробіжки. Собаку полюбили всім відділенням та разом готуються до спільного розкриття злочинів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні