В Україні заборонили ще один популярний лікарський засіб

0
9
В Україні заборонили ще один популярний лікарський засіб
В Україні заборонили продаж і використання офтальмологічних крапель "Арутимол" 0,25%. Препарат призначають для лікування підвищеного внутрішньоочного тиску й глаукоми. Всі серії цього препарату аптекам наказано знищити або повернути виробникові.

Відповідне розпорядження оприлюднила Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, – повідомляє УНІАН.

Так, забороняється реалізація, застосування і зберігання всіх серій препарату "Арутимол", краплі очні, розчин 2,5 мг/мл по 5 мл у флаконі-крапельниці Bottelpack, по 1 флакону-крапельниці в картонній коробці. Виробник - Німеччина.

Раніше Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками заборонила всі серії антибактеріального препарату для лікування пневмонії "Таванік".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні