Ми і є Луцьк: закликають долучитися до креативного флешмобу у соцмережах. ВІДЕО

0
8
Ми і є Луцьк: закликають долучитися до креативного флешмобу у соцмережах. ВІДЕО
Сьогодні, 7 вересня, у Луцьку відзначають День міста.

Співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер записав відеозвернення до лучан, в якому привітав їх зі святом та закликав взяти участь у креативному флешмобі – показати, як кожен святкує День міста.

"Друзі, усім привіт! Сьогодні Луцьк святкує свій день народження – 934 роки нашому славетному місту. І усі ми, лучани, тому що ми і є Луцьк, ми його наповнюємо, святкуємо День нашого міста.

Хтось вип'є келих вина в "Курені" чи в "Короні Вітовта", хтось вип'є чарочку горілочки в "Кораблику" чи в "Майдані". Хтось до ранку буде танцювати в "Mojo" чи у "Версалі", а хтось по-сімейному відсвяткує вдома день народження свого міста. Усі і кожен будуть святкувати день Луцька, день народження Луцька.

Я вітаю усіх лучан, тому що ми – це і є наше місто, ми його наповнюємо, будуємо і розвиваємо.

І я пропоную показати нашим друзям у соціальних мережах, наскільки сильно ми любимо Луцьк. Фотографуйте, як ви святкуєте день народження Луцька, виставляйте в соцмережі – покажемо усім, як ми його любимо.

З днем народження тебе, Луцьку!" – звернувся Тарас Шкітер.

Тож долучайтеся до флешмобу – покажіть усім, як ви любите Луцьк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні