--> Пишаюся Луцьком: Андрій Покровський привітав лучан з Днем міста. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пишаюся Луцьком: Андрій Покровський привітав лучан з Днем міста. ВІДЕО

0
3
Пишаюся Луцьком: Андрій Покровський привітав лучан з Днем міста. ВІДЕО
Відомий луцький бізнесмен, меценат, депутат міської ради та засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський привітав лучан із Днем міста.

Своє відеозвернення він опублікував на Facebook-сторінці своєї онлайн-приймальні.



Подаємо текст вітання без змін:

«Зараз ми святкуємо День міста. Німецький письменник Еріх Марія Ремарк колись написав: «Найкраще місто – це те, де людина щаслива». Я щасливий, що є корінним лучанином, я пишаюся Луцьком. Подібне я часто чую від багатьох людей.

Але в нашому місті є багато проблем, перед нами стоїть багато викликів. Щоб з ними справитися, маємо бути готовими до змін. Потрібно обрати міського голову, розробити й ухвалити стратегію розвитку міста. Моя команда працює над цим постійно! Попри всі перешкоди, я особисто намагаюся розбудовувати та змінювати Луцьк, роблю його сучасним. Разом з вами ми здатні зробити Луцьк комфортним та безпечним для всіх!

Зберігаючи запас міцності з минулого, Луцьк лишається одним із лідерів у рейтингах за якістю життя та зведенням нового житла в Україні зараз. Із приєднанням Прилуцького ми повинні зберегти лідерські позиції. Місто має реалізовувати креативні проекти, розширюватися та розвиватися.

Але, незважаючи на проблеми, нам є чим гордитися, ми маємо багату історію, яку ми разом пишемо.

Сьогодні Луцьк відомий як місто фестивалів і мистецьких заходів. Їх люблять лучани і гості. Фестиваль «Ніч у Луцькому замку» поряд з іншими має бути традиційною візитівкою міста. Це робить людей щасливими, а місто – цікавим.

Тому вітаю рідний Луцьк із Днем народження та усіх лучан – із Днем міста! Усім бажаю миру, безпеки, добробуту та завжди бути щасливими у нашому місті!».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні