За премію імені Чорновола змагається волинянка

5
-5
За премію імені Чорновола змагається волинянка
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оприлюднив список творів, що надійшли на здобуття премії імені В’ячеслава Черновола за кращу роботу в галузі журналістики у 2019 році.

Про це повідомляє пресслужба комітету, - передає Укрінформ.

“Всього надійшло 15 творів. Це публікації в регіональних друкованих ЗМІ Одеської, Херсонської, Чернігівської, Кіровоградської, Львівської областей, телерадіопрограми, що вийшли в ефір у Дніпропетровській, Волинській областях, а також публіцистичні книги, надруковані в Києві, Вінниці, Івано-Франківську, та публікації в інтернет-виданнях”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, за премію змагатимуться журналісти, письменники, науковці, що у своїх творах висвітлюють та осмислюють події далекої давнини та сучасної історії України. Наприклад, телевізійна робота Олени Каліновської “Революційний Дніпро” (телеканал “Дніпро TV”, м. Дніпро) присвячена дослідженню історії міста і участі дніпрян у революційних подіях 1905-го та 1917-го років, Помаранчевій революції та Революції гідності. Прозаїки Вадим Вітковський та Микола Рябий у книзі “Вінниця – столиця Української Народної Республіки” пишуть про події Української революції, під час якої Вінниця тричі ставала столицею УНР.

У циклі публікацій в “Новій газеті” (м. Кропивницький) Інна Данильченко оприлюднює спогади старожилів про Голодомор, розкуркулення, колективізацію. Через життєві історії пересічних українців віддзеркалюється історія Кіровоградщини та всієї України.

Також серед претендентів на премію – авторський колектив публіцистичного фільму “Вірю. Чекаю. Молюся” (студія “12 кадр”, м. Дніпро), у якому зібрано свідчення учасників російсько-української війни, колишніх військовополонених, їхніх рідних, сімей загиблих та зниклих безвісти бійців, психологів, волонтерів. Інша робота присвячена не менш болючій темі - окупації Криму та долям кримських татар, які стали вимушеними переселенцями і нині живуть на Волині (“Есе про Крим”, телеканал “Нова Волинь”, м. Луцьк, автор – Олена Собець).

Усі роботи, що надійшли на здобуття премії, передані на розгляд членів комітету з премії імені В’ячеслава Чорновола. З повним переліком робіт можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо.

Премія імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики присуджується, починаючи з 2014 року, за твори, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національній свідомості та самобутності. Премія присуджується до дня народження В’ячеслава Черновола – 24 грудня у розмірі 20 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/tarify-na-elektroenergiyu.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/pidvishhennya-tarifiv-na-gaz.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/kved-v-ukraine-s-rasshifrovkoj.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/mobilizaciya-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/socialnaya-lgota-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/povyshenie-zarplaty.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/tarify-na-elektroenergiyu.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/svitovi-yuvilejni-dati.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/kved-v-ukraine-s-rasshifrovkoj.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/kak-popolnit-1xbet-cherez-kievstar.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/minimalnaya-zarplata-v-ukraine.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/posevnoj-kalendar-na-iyun-2017-goda-v-ukraine.html
Відповісти
Занимаюсь очищением уже более 10 лет.
И вот недавно услышал информацию что продукты пчелы очень нужны и отлично укрепляют иммунитет.
Перечитав массу информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел массу народных рецептов на основе продуктов пчелы.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/
http://www.pchelandiya.net/pilca/1202-pchelinaya-pylca-pri-diabete-kak-prinimat.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/744-propolis-i-bronxialnaya-astma-po-siniakovu.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/174-pri-ushibax.html
http://www.pchelandiya.net/

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні