У тролейбусі з пістолета поранили двох пасажирів

0
1
У тролейбусі з пістолета поранили двох пасажирів
У Києві в тролейбусі чоловік влаштував стрілянину, внаслідок якої постраждали двоє людей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці встановили, що між двома пасажирами у тролейбусі виникла сварка, яка переросла у штовханину. За даними поліції, під час інциденту один із чоловіків дістав із рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента. На зупинці він вийшов із салону, проте у конфлікт втрутився інший пасажир і наздогнав правопорушника. На зупинці правопорушник здійснив ще три постріли у чоловіка, який заступався за потерпілого, а потім втік.

"Двох потерпілих, 28-ми та 43-х років, госпіталізували. Наразі їм надають медичну допомогу, згодом буде встановлено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, які вони отримали. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує. Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту, проводять невідкладні слідчі дії, відпрацьовують відео з камер спостереження", – прокоментував начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. За вчинення такого правопорушення передбачено до семи років позбавлення волі. Слідчі Голосіївського управління поліції кваліфікують подію як хуліганство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні