Волинянам по-новому надаватимуть пільги на комуналку

0
-2
Волинянам по-новому надаватимуть пільги на комуналку
З 1 жовтня 2019 року згідно з рішенням Уряду змінили механізм надання пільг на житлово-комунальні послуги.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Пільги надаватимуться у безготівковій формі через АТ «Ощадбанк».

Для цього Ощадбанк вестиме персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально.

Перевагою безготівкової форми є самостійне перерахування АТ «Ощадбанк» коштів за надані пільги на рахунки управителів, об`єднань, виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між ними та Ощадбанком, без залучення пільговика.

Тому, для автоматизованого розрахунку пільг на оплату житлово-комунальних послуг та уникнення розбіжностей персональних даних, пільговикам за місцем реєстрації (проживання) необхідно надати до департаменту соціальної політики Луцької міської ради, що знаходиться за адресою : пр. Волі, 4а, каб.105, каб.106, каб. 103, тел. 284168, 284169, номери своїх мобільних телефонів, а також, у разі зміни адреси місця реєстрації (проживання), або зміни складу сім’ї (одруження/розлучення/народження дитини), повідомити орган соціального захисту.

Пільговикам надано також право отримувати пільги «живими» грошима за умови особистого подання заяви до департаменту соціальної політики Луцької міської ради, не пізніше 15 жовтня 2019 року. Однак, така форма надання пільг вимагає самостійної щомісячної оплати за надані житлово-комунальні послуги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні