У Польщі вбили 26-річну українку

0
1
У Польщі вбили 26-річну українку
У польському місті Сохачев вбили 26-річну мешканку Львівської області. До злочину причетний українець.

Українські та польські поліцейські співпрацюють у розкритті вбивства мешканки Львівської області, вчиненого в кінці серпня на території Польщі. Про це повідомляє Нацполіція у четвер, 5 вересня.

Так, сьогодні відбулася зустріч першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна з представником Міністерства внутрішніх справ Польщі Павлом Добошем.

Відзначається, що 30 серпня цього року в польському місті Сохачев була вбита 26-річна мешканка Львівської області. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний українець. За інформацією польських поліцейських, після злочину чоловік виїхав на територію України. Тому вони звернулися за допомогою до Нацполіції і співпрацюють у питанні затримання зловмисника.

"Зараз наші спільні зусилля спрямовані на встановлення місця перебування та затримання підозрюваного у вбивстві. Злочинці повинні знати, що для нас, поліцейських кримінальної поліції, немає меж. Здійснив тяжкий злочин у Польщі і зник в Україні - обов'язково будеш розшуканий і затриманий. Якщо зробив злочин в Україні, а сховався в Польщі, реакція поліцейських буде аналогічною", - сказав Аброськін.

Він також висловив подяку польським колегам за допомогу в поверненні тіла українки для поховання на батьківщині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні