Сімейний конфлікт переріс у бійку і закінчився переломом ноги та пострілами

0
4
Сімейний конфлікт переріс у бійку і закінчився переломом ноги та пострілами
У четвер, 5 вересня, у Софійській Борщагівці між двома місцевими жителями, які є далекими родичами та живуть поряд, стався конфлікт, в результаті обидві сторони отримали тілесні ушкодження.

Про це інформує відділ комунікації поліції Київської області.

«На спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителя будинку, де стався інцидент. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що між чоловіками відбувся конфлікт, який переріс у бійку. В наслідок чого дин громадянин зламав ногу іншому. Потерпілий, в свою чергу, здійснив постріл в ногу опоненту з травматичної зброї. Як відомо, сварки між ними відбувалися регулярно», – зазначили правоохоронці.

У відділ комунікації поліції Київської області також наголосили, що пістолет правоохоронці вилучили, в якості речового доказу. Поліція з’ясовує усі обставини інциденту, слідчі дії тривають.

Крім того, за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні