У Луцьку відремонтують будівлю Нацполіції за 9,6 мільйона

0
-1
У Луцьку відремонтують будівлю Нацполіції за 9,6 мільйона
У Луцьку за два роки відремонтують перший поверх адміністративного будинку № 2 Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосило Головне управління Національної поліції у Волинській області, пише ІА Волинські новини.

Тендерні пропозиції прийматимуть до 20 вересня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 23 вересня.

Очікувана вартість капітального ремонту становить 9 592 522 гривні.

Роботи включатимуть демонтаж, улаштування перегородок, перемичок, прорізів, внутрішнє опорядження, заміну підлоги, реконструкцію вентиляції, улаштування пандусу, сантехнічні роботи, прочистку внутрішньої каналізації, прокладання трубопроводів опалення, монтаж системи кондиціонування та автоматичного контролю загазованості, монтаж електрообладнання, встановлення пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу, управління евакуацією людей та системи передавання тривожних сповіщень, встановлення охоронної сигналізації та системи контролю доступу, встановлення системи відеонагляду, облаштування системи автоматичного газового пожежогасіння, установлення системи зв’язку, придбання і монтаж устаткування, пусконалагоджувальні роботи, влаштування бетонного мощення майданчика, улаштування металевої огорожі тощо.

Капітальний ремонт першого поверху управління поліції в Луцьку планують завершити до 20 грудня 2021 року. Підрядник гарантуватиме якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій протягом трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні