Серед вулиці чоловік намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку

0
3
Серед вулиці чоловік намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку
У Полтаві на вулиці невідомий чоловік напав на 11-річну дівчинку та намагався зґвалтувати.

Про це повідомив речник ГУНП у Полтавській області Юрій Сулаєв, передає УНН.

"Близько 17-ої години (3 вересня - ред.) у Подільському районі міста, під час руху пішохідною доріжкою на підйом у бік житлового масиву "Червоний шлях" було здійснено напад зі спробою зґвалтування малолітньої дівчини (11 років)", - написав Сулаєв.

Також він повідомив, що поліція описала прикмети чоловіка та закликає негайно повідомити правоохоронцям тому, хто його побачить.

"Нападник у віці близько 25-30 років. Середньої тілобудови. Худорлявої статури. Зріст приблизно 175 см. Волосся темне коротке. Над правою бровою та на лівій щоці садна. На правому передпліччі має татуювання. Був одягнений у чорні шорти із білими вертикальними смугами по боках та чорну футболку з білим написом англійськими літерами", - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні