--> На Волині хочуть створити оперативно-диспетчерську службу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині хочуть створити оперативно-диспетчерську службу

0
-5
 На Волині хочуть створити оперативно-диспетчерську службу
У Луцьку створять оперативно-диспетчерську службу.

Вона забезпечуватиме потреби всієї області й діятиме на базі Волинського обласного центру екстреної медицини допомоги та медицини катастроф, що на вулиці Словацького, 28.

Про це йшлося 3 вересня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики. - пише ІА Волинські новини.

Як повідомив заступник директора департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації Володимир Селедець, відповідно до постанови Кабміну, обласному бюджету виділено субвенцію з держбюджету на створення оперативно-диспетчерських служб у розмірі 3,375 млн грн.

Аби отримати субвенцію, обласний бюджет має передбачити співфінансування в сумі 30 % – це 1,125 млн грн.

Ці кошти спрямують на закупівлю апаратно-програмного комплексу оперативно-диспетчерських служб для обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як зазначив керівник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігор Ващенюк, обладнання по проєкту передбачено закупити обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, адже всі виклики з області надходять саме до цього центру.

«Прохання підтримати (проєкт рішення про виділення співфінансування з обласного бюджету, – ВН), аби не втратити бюджетні кошти», – сказав Ігор Ващенюк.

Члени комісії більшістю голосів підтримали проєкт рішення. Далі його розглянуть на сесії облради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні