На утримання волинських доріг в напрямку держкордону, витратять 25 мільйонів

0
0
На утримання волинських доріг в напрямку держкордону, витратять 25 мільйонів
На послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області –планують скерувати більше 25 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця послуг оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 вересня, а аукціон має розпочатися 5 листопада, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Мова йде про утримання двох доріг, що ведуть до державних кордонів: Н-22 Устилуг–Луцьк–Рівне (на ділянці між 94,35 і 130 кілометрами); М-19 Доманове (на Брест) – Ковель–Чернівці–Тереблече (на Бухарест) (на ділянці між 158,8 і 169,9 кілометрами траси).

Очікувана вартість утримання доріг становить 25,115 мільйона гривень.

Утримання вказаних доріг включатиме засипання промоїн і просідань щебеневою сумішшю; очищення водовідвідних канав від бруду та сміття; ліквідацію вибоїн асфальтобетонного покриття; ущільнення асфальтобетонного шару; фарбування металевого перильного огородження мостів вручну; ремонт бар’єрного огородження; встановлення дорожніх знаків; нанесення розмітки; періодичний огляд дороги при переміщенні на автомобілі; скошування трави; видалення порослі кущів; видалення дерев; фарбування залізобетонних урн; фарбування бортового каменю; встановлення бортових каменів; прибирання сміття на узбіччях, в смузі відводу, на укосах та розділювальній смузі; прибирання автобусних зупинок від сміття; прибирання майданчиків відпочинку, оглядових майданчиків, місць відстою автотранспорту та інших; прибирання туалетів загального користування; формування конусів із протиожеледного матеріалу вручну зі встановленням віх; посипання дорожнього покриття протиожеледними матеріалами вручну; розвантажування солі; прибирання автопавільонів у зимовий період; очищення доріг від снігу тощо.

Термін постачання послуг із утримання доріг – 2019–2020 роки. Підрядник гарантуватиме якість виконаних робіт упродовж 6–12 місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні