У Луцькій школі №15 пролунав перший дзвінок. ФОТО

0
8
У Луцькій школі №15 пролунав перший дзвінок. ФОТО
У Луцькій ЗОШ №15 пролунав перший дзвінок. Участь в урочистій лінійці взяв радник міського голови Ігор Поліщук.

Як повідомили в пресслужбі Луцької міськради, цьогоріч поріг цього навчального закладу переступило 120 першачків.

“Бажаю, щоб ви здобули знання, і вони допомогли у житті стати успішними. Але бажаю, аби кожен з вас отримав не лише знання, але й нових друзів. Перейміть від вчителів життєву мудрість. Школа — це не лише знання, але й школа життя. Бажаю батькам гордитися успіхами своїх дітей у школі і отриманими знаннями потім” – звернувся зі словами вітання Ігор Поліщук.

Радник міського голови подякував вчителям за працю. “Хочу, аби держава належним чином пошанувала працю, щоб ви мали нормальну заробітну плату і могли належно утримувати родини, а не їхати у Польщу на заробітки”, - наголосив він.

До слова, Ігор Поліщук – випускник цього навчального закладу. Він
з приємністю це відзначив, і побажав дітям, аби вони також гордилися, що є випускниками 15 школи.

Слова вітань лунали й з вуст директора школи Олега Гребенюка. “Ви прийшли в школу, аби отримати нові знання та уміння. Перший дзвоник — це для учнів перших класів, яких чекає 12 років навчання. Наші випускники починають підготовку до вступу в університети. Вас чекають педагоги, які готові поділитися знаннями”, - промовив він.

Директор ЗОШ №15 наголосив, що міська влада постійно підтримує навчальний заклад: цьогоріч відремонтовано площу перед школою, замінено огорожу, укріплено стіни школи. У попередні роки відремонтовано дах та актовий зал. Крім того, у рамках Нової української школи заклад отримав нові меблі, ноутбуки, мультимедійні дошки тощо.

"Тепер все залежить від кожного з вас. Навчайтеся”, – звернувся до учнів Олег Гребенюк.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні