Українці хочуть, аби жінкам доплачували 10% до пенсії за кожну народжену дитину

3
-2
Українці хочуть, аби жінкам доплачували 10% до пенсії за кожну народжену дитину
Українці пропонують Президенту України Володимиру Зеленському доплачувати жінкам до пенсії 10% від суми за кожну виношену, народжену та виховану нею дитину, передає УНН із посиланням на сайт президента, де і розміщена петиція № №22/071564-еп.

"При виплаті пенсії, доплачувати, всім жінкам по 10% від суми за кожну виношену, народжену і виховану нею дитину. Всім бездітним - залишити зароблену нею пенсію без змін. Для роботи у бездітних набагато більше було можливостей, ніж у тих, які займалися паралельно вихованням дітей, і своїм підірваним вагітністю та пологами здоров'ям", - йдеться в тексті петиції.

Петиція зареєстрована 30 серпня. До завершення збору підписів залишився 91 день.

Додамо, що петиція уже набрала 52 голоси з 25000 необхідних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За роки Незалежності жінки уже стали міліонерами від ваших доплат
Відповісти
А хто вас просив народжувати? У вас був вибір народжувати чи займатись кар'єрою. Вагітність це природній процес про яке підірване здоров'я мова? Держава не змушувала народжувати щоб потім щось відшкодовувати. В нас і так чудове законодавство сидять по 3 та більше років у декретах, мають додаткові відпустки, пільги при скороченні, ще й доплати до пенсії їм. Де у Європі чи Америці є щось подібне?
Відповісти
Щоб збільшити народжуваність потрібні зарплати на які можна отих новонароджених дітей "вивести в люди", стабільна економіка,і впевненість у майбутньому.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні