--> Виє та уникає людей: здичавілого малюка мати ховала у сараї | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Виє та уникає людей: здичавілого малюка мати ховала у сараї

0
0
Виє та уникає людей: здичавілого малюка мати ховала у сараї
Моторошна історія сталася у селі Голодівка Івано-Франківської області.

Саме там – на околиці села у сараї поблизу лісу, волонтери днями виявили хлопчика-Мауглі. Дитина виє і не йде на контакт із людьми, повідомляє місцеве видання «Вікна».

5-річний хлопчик дуже боїться людей. При зустрічі з ними - тікає, наче перелякане звіря.

В старому хліві на окраїні села під лісом в Івано-Франківській області знайшла маленького мауглі... Малюк не говорить, виє як маленький вовк, не вилазить з своєї схованки і втікає від людей... Наче маленьке налякане звірятко, яке живе собі сам по собі. Сім‘я дуже бідна, затуркана бо ж в лісі, не тому, що погані чи не люблять дитя. В дитини вочевидь неврологія, але ніхто до лікаря невролога не ходив, бо й слова такого не знають, – розповідає волонтерка Марта Левченко.

За словами волонтерів, малюка звати Володимир. Колись його вкусив собака і дитина отримала переляк. Бабка зливала віск, але це не допомогло позбутися проблеми.

Сім’я живе дуже бідно і мати ховає його, адже боїться обговорень з боку сусідів. Ті начебто лають жінку за те, що вона народила, зазначили волонтери.

Тим часом засновниця Центру доброти для мами і дитини Марія Левченко заявила, що дитині вони допоможуть і спробують надати допомогу у подоланні страху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні