У Луцьку молода пара обікрала жінку в магазині. ФОТО, ВІДЕО

2
3
У Луцьку молода пара обікрала жінку в магазині. ФОТО, ВІДЕО
У лучанки Людмили Янішевської поцупили мобільний телефон в одному із магазинів.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Жінка надала фото зловмисників та відеозапис, власне, моменту, крадіжки з камер спостереження торгового закладу, на території якого усе й трапилось.

Як пояснила лучанка кореспонденту, прикрий інцидент із нею трапився близько двох тижнів тому.

«6 серпня у магазині «Галя Балувана», що знаходиться на проспекті Президента Грушевського 3, у мене «потягнули» мобільний телефон, який я випадково забула на прилавку близько 19 години. Прошу вашої допомоги у пошуках людей на відео, які його забрали. Заяву до поліції подала, проте минуло більше двох тижнів – а результатів жодних. Знаю, що була розсилка по школах і навчальним закладах, щоб впізнати цю «солодку» парочку, але ніхто їх так і не впізнав. Я все, що могла, поліції надала: фото, відео, документи на телефон з IMEI та ІР-адресою. Кажуть, що над справою працюють, але поки що не знайшли. Може з читачів хтось впізнає ?», – розповідає жінка.

Вона зазначила, що будь-яку інформацію про молодика та його дівчину, що взяли чужу річ, або ж їх місцезнаходження, просить повідомляти їй у фейсбук, або ж за номером телефону 0996140188. Конфіденційність гарантує.

Тим часом у поліції факт отримання заяви від громадянки Людмили Я. підтвердили. Молоду пару розшукують.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мерзотники, звісно. Замість того, щоб жінку догнати й віддати телефон їй (або касирці), привласнили... але ж і людям нашим хочеться сказати: та покладіть ви той смартфон нарешті до кишені чи в сумочку, принаймні поки стоїте в черзі. Касирам, яким і так нелегко, доводиться вислуховувати ще й тупі телефонні розмови покупців. Пора вже вивішувати біля кас написи, схожі на ті, що їх чіпляють водії маршруток.
Відповісти
Хто знайде їх обов`язково поділіться інстаграмом дівчини.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні