Які об’єкти інфраструктури нині ремонтують у Луцьку

0
0
Які об’єкти інфраструктури нині ремонтують у Луцьку
У Луцьку продовжують ремонтувати дороги та прибудинкові території.

В п’ятницю, 30 серпня, перший заступник міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук проінспектували ремонтні роботи на кількох об’єктах, – інформує пресслужба Луцької міськради.

На проспекті Волі, 8, 8-а, триває капітальний ремонт прибудинкової території. У дворі кладуть бруківку, облаштовують підходи до під’їздів. Крім того, посадовці ознайомились із ремонтними роботами пішохідної зони на проспекті Волі, що охоплять ділянку тротуару від КП «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» до Київського майдану.

На вулиці Рівненській розпочали підготовку до заміни асфальтного покриття на ділянці від мосту та до Київського майдану, разом із заміною каналізаційного колектора.

Як розповів Григорій Недопад, там буде замінено асфальтне покриття, встановлено нове сучасне LED-освітлення, відремонтовано пішохідні зони. За словами першого заступника, в процесі здійснення ремонту доводиться стикатися з додатковими роботами, позаяк поруч чимало власників суміжних ділянок, з якими також узгоджують проект реконструкції, аби врахувати усі моменти, і створити максимально комфортні умови для лучан.

Григорій Недопад зауважив, що ремонт вулиці Рівненської буде досить тривалим у часі, позаяк одразу замінюють мережі, зокрема частину водопровідних мереж перед мостом біля автозаводу. Також на Рівненській замінять аварійний колектор, наразі триває погоджувальний процес з відповідальними службами. До середини вересня, сподіваються, будуть здійснені найважчі види робіт.

Вздовж проїжджої частини на Рівненській облаштують технічну зону, яка потрібна у випадках, коди виникає потреба в раптовій зупинці авто ( також і для тролейбусів у непередбачуваних ситуаціях).

"Вулиця Рівненська має серйозне транспортне навантаження, тому ремонт цієї зони – дуже актуальний", – акцентував Григорій Недопад.

Нині також тривають ремонтні роботи у дворі на вулиці Чекаліна, 11.

«Ми активно працюємо у всіх мікрорайонах міста. Бачимо, що роботи йдуть швидко, мешканці задоволені, а підрядник, поки що, виконує роботи якісно. Проблеми житлово-комунального господарства: тротуари, пішохідні доріжки та двори — це те, що найбільше турбує лучан», - прокоментував радник міського голови Ігор Поліщук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні