--> У Луцьку обікрали автівку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку обікрали автівку

0
0
У Луцьку обікрали автівку
У Луцьку на проспекті Волі обікрали автівку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Учора, 29 серпня, до Луцького відділу поліції звернувся 50-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що у дворі будинку, на із його автомобіля «ЗАЗ» викрали автомагнітолу, домкрат, вакуумний насос та електронні ваги. Сума завданих збитків становить майже 4 тис. грн.

Поліцейські оперативно встановили причетність до скоєння злочину, раніше судимого, 24-річного лучанина. Окрім цього, правопорушник перебував у розшуку за вчинення грабежу. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні