--> На будівництві в Рівному загинув волинянин. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На будівництві в Рівному загинув волинянин. ФОТО

0
5
На будівництві в Рівному загинув волинянин. ФОТО
У Рівному на будівництві торгово-розважального центру загинув волинянин.

Повідомлення про нещасний випадок на вулиці В’ячеслава Чорновола обласного центру до поліції надійшло вчора, 29 серпня, близько 14:40, повідомляє пресслужба поліції Рівненщини.

Поліцейські встановили, що на території будівництва торгово-розважального центру під час розчищення траншеї під комунікації стався зсув землі у котловані, в якому знаходився працівник.

Чоловіка, який ще був живий, колеги дістали з-під землі та викликали швидку медичну допомогу. Втім, попри вжиті реанімаційні заходи його життя врятувати не вдалося. Загиблому було 52 роки. Він народився та жив у селі Ставок Волинської області та тимчасово на період роботи мешкав у Рівному.

За фактом порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людини, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють усі обставини трагедії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні