На Донбасі зірвали спецоперацію бойовиків: знищено чотирьох найманців

0
-7
На Донбасі зірвали спецоперацію бойовиків: знищено чотирьох найманців
У ніч на 29 серпня бійці полку "Азов" завдали бойовикам серйозного удару в районі відповідальності на Світлодарській дузі на Донбасі.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

"Під час зміни особового складу противника на посту, бійцями "Азову" була помічена група найманців, які рухалися сірою зоною та намагалася проникнути на наші позиції, тим самим порушуючи Мінські домовленості", - йдеться в повідомленні.

Ворожу ДРГ, як зазначається, було виявлено групою розвідки полку "Азов", яка несла чергування на спостережному посту.

"У результаті короткочасного бою четверо ворогів було знищено, одного - поранено та взято у полон разом із наявною у нього зброєю та іншими речами. Бойовику було надано першу медичну та спеціалізовану допомогу. Під час спілкування він розповів, що група вийшла у сіру зону з метою диверсійних дій, щоб зірвати перемир’я та звинуватити у цьому українську сторону", - повідомили у МВС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні