У Рожищі ремонтують дороги місцевого значення

0
3
У Рожищі ремонтують дороги місцевого значення
У Рожищі продовжують поточний-ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць міста.

Роботи виконуються на замовлення Рожищенської міської ради працівниками ТзОВ «Унідор Сервіс» (м. Луцьк). Ремонт дороги розпочали з вулиці Незалежності, - йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

«Час від часу Рожищенська міська рада замовляє послуги Унідору, адже в процесі експлуатації дорожнє покриття зношується, виникають тріщини. Є випадки, коли працівники Унідору не всі ями «залатують», через припарковані на проїжджій частині автомобілі», - каже заступник міського голови Віталій Поліщук.

За словами Віталія Олександровича, працівники ТзОВ «Унідор Сервіс» проводять ремонт дорожнього покриття повітряно-струменевим методом за допомогою спеціального дорожнього механізму, який пневмогідравлічною гарматою зі стисненим повітрям видуває спочатку пилюку та сміття із тріщин та ям на дорозі та відразу заповнює їх сумішшю щебню та бітумної емульсії. Ця технологія не лише дешевша, а й зручна, бо роботи проводяться швидко та використовується лише одна одиниця техніки. Як стверджують спеціалісти, через півгодини дорога придатна для руху транспорту.

«Такий вид ремонту замовляємо з метою продовження терміну служби існуючого дорожнього покриття. Добре, що зараз погода сприяє проведенню ремонтних робіт. Адже ця технологія вимагає високої температури повітря», - додає Віталій Олександрович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні